Soitonopettaja-dokumenttielokuvan ensi-ilta Isolla Pajalla 17.12.2018

Ensi-iltaan Isolle Pajalle Pasilaan kokoontui salin täydeltä musiikinopettajia, ammattilaisia ja harrastajia dokumenttielokuvan ja sellomusiikin äärelle. Elokuva sai yleisöltä lämpimän vastaanoton, odotan mielenkiinnolla 25.12. tulevaa tv-ensi-iltaa.

Omaelämänkerrallinen dokumenttielokuva selvittää, onko musiikinopiskelussa kyse pelkästä soittamisesta, vai kätkeytyykö siihen jokin syvempi merkitys?

Markus Lönnqvist (värimäärittely), Anne Halttunen (leikkaus), Henriikka Himma (dramaturgi), Petri Krook (kuvaus), Anja Maja (Esiintyjä), Lauri Danska (ohjaus), Mari Sainio (Säveltäjä), Leevi Pelli, Markus Pelli, Liu Pöntinen, Päivi Pöntinen (esiintyjiä). Ei kuvassa: Ari Lehikoinen (Tuottaja), Tomi Dahlman (Äänitys ja äänisuunnittelu), Maija Roivainen (Tuotantopäällikkö).

Ensiesitys Yle Tv1:llä 25.12. klo 20:45. Katsottavissa Areenassa 24.12. Kesto 30 min. Ohjaus Lauri Danska, Tuottaja Ari Lehikoinen / Yle

Katsottavissa Areenassa alkaen 24.12. https://areena.yle.fi/1-4315111

Lisätietoa: Lauridanska.com/soitonopettaja