For Finnish readers: CITIZEN LOVE screening at Helsingin Sanomat

Hakkeri-aktivisti Lauri Love saapumassa Citizen Love -dokumentin kutsuvierasnäytäntöön Itä-Lontoon Hackneyssa tiistai-iltana. Love taistelee Yhdysvaltoihin luovuttamista vastaan. Oikeusprosessi jatkuu syksyllä (HS/ANNAMARI SIPILÄ) PICTURE: MARK EARTHY

Hakkeri-aktivisti Lauri Love saapumassa Citizen Love -dokumentin kutsuvierasnäytäntöön Itä-Lontoon Hackneyssa tiistai-iltana. Love taistelee Yhdysvaltoihin luovuttamista vastaan. Oikeusprosessi jatkuu syksyllä (HS/ANNAMARI SIPILÄ) PICTURE: MARK EARTHY

Loven tyttöystävä ja tukijat näkivät Citizen Love -suomalaisdokumentin tiistai-iltana Lontoossa. Oikeusprosessi Loven Yhdysvaltoihin luovutusta vastaan jatkuu syksyllä. ”Trump on erottanut jo useita luovutustani vaatineita henkilöitä”, Love sanoi Lontoossa. (Annamari Sipilä /HS)

Linkki Helsingin Sanomien juttuun: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005214057.html